Pensiune felină

Când vă doriți să vă bucurați de o vacanță binemeritată, să vă vizitați familia de sărbători ori poate sunteți nevoiți să plecați într-o călătorie de afaceri sau în orișice alt scenariu care vă ține departe de pisicoasa dvs. și vă doriți să o știți în siguranță, îngrijită și atent monitorizată, EXCLUSIV, VOUĂ, CLIENȚILOR NOȘTRI FIDELI, vă stăm la dispoziție prin serviciul pisicesc de pensiune. Ne-am străduit să concepem și să îmbunătățim continuu spațiile de cazare dedicate oaspeților noștri felini, făcându-le sigure, primitoare, liniștitoare și deopotrivă incitante încât aceștia să se simtă în largul lor, protejați și ca-n propria vacanță.

Pe întreaga ședere, pisicile dvs. se vor afla sub stricta supravegherea și grija atentă a unuia dintre medicii noștri care se va asigura ca rutina și ritualurile specifice fiecărei pisici în parte să fie urmate întocmai mențiunilor și observațiilor dvs., transmise în scris odată cu admiterea acestora în sistemul de pensiune. De asemenea, vă încurajăm ca odată cu pisica dvs. să aduceți dieta (hrana) curentă a acesteia, vasele personale de apă și hrană, eventualele jucării preferate, culcușul de care poate nu se dezlipește și orișice altceva care știți că-i va aminti de confortul de-acasă. Astfel, ne dorim să le creăm un ambient cât mai fidel cu cel de-acasă pentru a le reduce stresul pe care l-ar putea resimți cât timp se află departe de familiile lor.

Trusoul pisicii necesar la admisia în cadrul serviciului de pensiune felină

Pentru a ne asigura că dispunem de tot strictul necesar al fiecărei pisici-oaspete, vă recomandăm ca înaintea prezentării pisicii dvs. în cadrul pensiunii Cats’ LadyVet, cu câteva zile înainte, să ne contactați telefonic pentru a revizui împreună trusoul acesteia care, în general, va include:

 • Transportatorul propriu
 • Carnetul de sănătate al pisicii
 • Lista de recomandări privind condițiile de îngrijire (orele de masă, modalitatea de hrănire, sesiunile de joacă, etc.), tabieturile pisicii și eventuale dispoziții speciale (evaluări/reevaluări, toalete speciale)
 • Unde este cazul, lista cu protocolul de administrare al medicației și medicamentele curente
 • Castroanele de apă și mâncare
 • Hrana curentă
 • Nisipul igienic personal, în cazul în pisica folosește un nisip particular
 • Jucării și culcuș favorite.

Un ambient primitor, calm și relaxant – o vacanță pisicească binemeritată!

În cadrul spațiilor de cazare dispunem de diverse accesorii și ansambluri de joacă pe care, în funcție de disponibilitate, fiecare pisică le poate folosi după bunul plac și, în funcție de timpul disponibil, personalul medical îl va utiliza pentru antrenarea pisicilor la joacă, stimulare mentală și condiție fizică. De asemenea, spațiul este prevăzut cu dispozitive de control al umidității și temperaturii ambientale, sistem de iluminat în diverse game de culori și sistem de sonorizare ce redă muzică clasică liniștitoare, toate pentru a le conferi oaspeților noștri senzația de confort, relaxare și bună dispoziție.

Cu excepția momentelor în care se realizează igienizarea spațiilor sau se desfășoară activitatea medical-veterinară a centrului, pisicile aflate în sistem de pensiune sunt găzduite în spații generoase tip cameră/sală (10-14 m2). Ca urmare a spațiilor limitate de cazare de care dispunem, vă recomandăm să vă faceți rezervare cât mai curând cu putință vă cunoașteți un eventual program al plecării pentru a vă asigură că veți găsi locuri disponibile.

Situații speciale

În cazul în care pisicii dvs. trebuie să i se administreze tratamente sau eventuale proceduri, acestea vor fi respectate și efectuate cu strictețe și i se va monitoriza evoluția pe tot parcursul șederii alături de noi.

Toate pisicile noastre musafire vor fi cântărite și evaluate clinic cu o rutină zilnică, fiindu-le monitorizate eventualele variații semnificative ale greutății corporale, apetitului și eliminării necesităților. În cazul în care întâmpinăm anumite situații neplăcute cu oricare dintre pacienții noștri aflați în regim de pensiune (cum ar fi lipsa urinării/defecării, a apetitului, vomă, diaree, strănut, pierdere în greutate, etc.), unul dintre medicii voștri va evalua pacientul imediat, urmând să vă comunice situația curentă și eventualele necesități medicale ale pisicii în formula agreată (telefon, e-mail, mesaj text, etc.) la admisie, în cel mai scurt timp. Pentru astfel de situații și pentru a evita întârzierea în acordarea asistenței și îngrijirii medicale adecvate din lipsa unei comunicări rapide, la admiterea pisicii dvs. în regim de pensiune, vi se va solicita consimțământul în scris anticipat privind procedurile și terapiile necesare în situații de urgență și cu caracter particular, astfel încât să putem interveni cât mai rapid și eficient pentru restabilirea stării de sănătate a pisicii dvs..

Condițiile de admisie în cadrul serviciului de pensiune felină

Centrul de Medicină Felină Cats’ LadyVet are condiții stricte de admisie în cadrul serviciului de pensiune felină ce vizează protecția tuturor oaspeților noștri pisicoși. În mod obligatoriu, pisicile acceptate în spațiile de tip pensiune vor trebui să respecte în totalitate următoarele condiții:

 • Să fie vaccinate complet și la zi contra bolilor infecto-contagioase majore: herpesviroză, caliciviroză, panleucopenie.
 • Să fie deparazitate activ, intern și extern, cu minimum 72 de ore înaintea admisiei în pensiune!
 • Să prezinte certificat curent de testare serologică pentru FIV & FeLV cu rezultate negative!
 • Să fie sterilizate/neutralizate, excepție făcând pisoii cu vârstă de sub 6 luni, dar care nu au intrat la pubertate.

Nu vor fi admise în sistem de tip pensiune pisicile cu boli infecto-contagioase, boli parazitare de orice fel, pisicile seropozitive pentru FIV și/sau FeLV sau cu orice alte boli care prezintă risc pentru pisica în sine sau celelalte pisici aflate în pensiune.