Farmacie, receptură, feromonoterapie și eliberare rețete online

Ne străduim ca în mod activ să dispunem de cele mai eficiente și actuale medicamente, suplimente nutritive, diete terapeutice și produse cosmetice, cu precădere concepute, testate și formulate pentru pacienții felini, în diferite formule de administrare pentru a răspunde tuturor preferințelor pacienților noștri.

Cea mai facilă modalitatea de îngrijire și terapeutică la pisici este de departe conduita alimentară, dietetică. În baza unei anchete nutriționale și a stării de sănătate a pisicii dvs., vă oferim:

  • consiliere în selectarea alimentației și regimului alimentar adecvate stadiului de vârstă, stilului de viață, regimului de activitate, sensibilităților și/sau predispozițiilor, precum și a afecțiunilor medicale, singulare sau asociate, prezente și
  • formularea unui program de management al greutății și condiției corporale, a obezității și consecințelor acesteia.

Cu toții știm cât de dificilă poate fi administrarea de medicamente pisicilor noastre companioane, astfel că dispunem de un departament farmaceutic tip receptură care poate formula protocoale terapeutice sub forme variate – lichide/suspensii aromatizate, tablete, capsule, paste tip recompensă, geluri transdermice, creme, unguente, soluții topice – simple sau complexe, de la caz la caz, toate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și disponibilității pisicilor noastre paciente și a le înlesni părinților lor posibilitatea de a-și trata companioanele cu lejeritate, siguranță și satisfacția de a le îngriji eficient și a le facilita recuperarea.

Feromonoterapia este un adjuvant esențial în managementul tuturor condițiilor medicale și comportamentale ale pacientelor noastre, dar și în cadrul programelor de îngrijire, întreținere și bunăstare ale acestora pe care le elaborăm pentru a le asigura vieți împlinite și lipsite de griji. Multe pisici prezintă probleme comportamentale și, ca urmare, relații tensionate cu părinții lor umani strict ca urmare a stresului resimțit. Un pilon redutabil în filozofia și conduita serviciilor noastre este reducerea stresului, deoarece aceasta joacă un rol negativ semnificativ în afecțiunile medicale și comportamentale și în calitatea vieții pisicilor. Astfel, vă punem la dispoziție o gamă diversă de feromoni cu indicații variate în funcție de nevoile specifice ale pisicii dvs. și vă asigurăm de utilizarea activă a acestora în spațiile interne ale centrului pentru a ne încredința că vizitele companioanelor dvs. sunt percepute cât mai agreabile și confortabile.

Pentru a putea prescrie produse farmaceutice, suplimente nutritive, produse antiparazitare, produse cosmetice și diete, pisica dvs. trebuie să fie supusă unui consult complet și luată în evidențele Centrului de Medicină Felină Cats’ LadyVet. Pentru pacienții înregistrați ai Cats’ LadyVet și aflați în îngrijirea și monitorizarea noastră, vă punem la dispoziție posibilitatea de eliberare și reînnoire a rețetelor prin solicitare online.

Există mai multe motive pentru care achiziționarea produselor farmaceutice, suplimentelor nutritive, produselor antiparazitare, cosmetice și a dietelor alimentare prin intermediul nostru este în beneficiul dvs. și, mai ales, al pisicii dvs.:

  • Dispunem de acestea în stoc și puteți începe managementul sau terapeutica imediat.
  • Utilizăm produse care sunt cercetate, testate și autorizate ca și grad de siguranță și eficacitate la pisici.
  • Dispunem de concentrațiile și formulele de produse speciale pentru pisici și vă putem pune la dispoziție dozajul și regimul de administrare sigur și adecvat pentru pisica dvs.
  • Vă putem face demonstrațiile necesare privind modalitățile diferite de administrare și vă putem oferi trucuri care să vă faciliteze tratarea pisicii dvs.
  • Vă putem răspunde la orice eventuale întrebări, nelămuriri sau motive de îngrijorare ați putea avea legate de medicamentele și regimurile de terapie recomandate.
  • Vă putem înștiința privind eventualele efecte secundare/adverse ale medicamentelor utilizate și, de asemenea, vă vom învăța modurile în care acestea vor trebui să fie depozitate. Unele medicamente necesită condiții speciale de refrigerare, protejare de lumină și chiar de administrare pentru a-și păstra eficiența și a se evita evenimentele nedorite.

Dacă întâmpinați anumite dificultăți în administrarea sau aveți eventuale nelămuriri și motive de îngrijorare ce vizează medicația sau protocoalele terapeutice și/sau dietetice ale pisicii dvs., vă rugăm nu ezitați să ne consultați privind posibilele tehnici sau alternative de administrare și formulare particularizate.