Viziunea Cats' LadyVet

Cats' LadyVet este primul centrul medical veterinar dedicat exclusiv pisicilor din România! La Cats’ LadyVet – Doctorița Pisicilor – Centru de Excelență în Medicină Felină, menirea noastră este de a le oferi pacientelor noastre pisici asistență și îngrijire medical-veterinare excepționale, iar dumneavoastră, părinții lor, așteptați-vă la servicii de ultimă oră, la cel mai înalt nivel. În permanență, ne perfecționăm mediul de lucru, procedurile, programele și gama serviciilor oferite pentru a ne menține și a ridica standardele de asistență și îngrijire medical-veterinare ale pacienților felini la nivel STATE-OF-THE-ART.

În viziunea noastră, cât și a clienților noștri, pisicile nu ne sunt simple companioane, ci membre cu drepturi depline ale familiilor noastre. Credem cu tărie și pasiune în cultivarea legăturii puternice dintre pisici și părinții lor umani și crearea unei relații armonioase dintre medicul veterinar specialist, pisică și părinții acesteia. Suntem pe deplin conștienți și responsabili în ceea ce privește rolul esențial pe care-l avem în îngrijirea stării de sănătate a pisicii dvs. și vă apreciem implicarea și devotamentul în bunăstarea pisicii dvs. și dorința și disponibilitatea de a ne fi reali parteneri în a ne asigura că pisicile noastre duc vieți împlinite, sănătoase și longevive.

Prin conceptul de medicină integrativă abordat, le asigurăm pacienților noștri asistență și îngrijire personalizate, pline de compasiune și adaptate necesităților lor individuale, completate cu multă dăruire și iubire!

Suntem aici pentru a servi intereselor dvs. nobile de a le oferi pisicilor dvs. cea mai bună asistență și îngrijire medical-veterinare cu putință.