Viața noastră cu Daisy

De Dr. Rocsana Timotin, 7 August 2022
Viața noastră cu Daisy

Era martie 2019. Vorbeam despre pisica unor prieteni care era în așteptarea unor puișori. Din vorbă în vorbă am aflat că Suzy este Scottish Fold. Temătoare, am întrebat cine este tăticul? Fratele stăpânilor mi-a zis senin… unul la fel ca ea! Alarmă! Am continuat investigațiile și, cu bucurie, am aflat că tăticul este Mr. Jimmy, un frumos British Shorthair colorpoint. În acel moment am zis: dacă, printre pui, este o fetiță, a mea este!

Și așa a apărut Miss Daisy în gândurile mele.

Viața noatră cu DaisyS-a născut în data de 30 aprilie 2019 cu încă doi frați supraviețuitori. Daisy l-a moștenit pe tatăl ei ca hăinuță. Fratele Grigoraș (acum rebotezat Papu) este copia fidelă a mamei Suzy.

Am adus-o pe Daisy acasă la noi în 29 iunie 2019.

Viața noastră s-a schimbat: ne bucuram de fiecare giumbușluc făcut de ghemul de blană care ne acaparase cu totul.

A crescut mare și frumoasă, cu personalitate puternică, îngrijită cu mult drag și grijă de Doctorița Pisicilor.

Viața noatră cu DaisyA trecut timpul. Ne doream urmași pentru frumoasa pisică din familia noastră. Așa a intrat în scenă cavalerul galant, Silver, un British silver tabby frumos.

Începutul anului 2021 a fost pentru noi o imensă bucurie. Daisy m-a așteptat să vin acasă și ne-a livrat un buchet de 6 motănei. Trei variațiuni de tabby și 3 variațiuni de silver tabby. A avut grijă de ei mai ceva ca super-Mami. Copiii au crescut mari. Trei au plecat la casele lor și trei au rămas în familie, spre marea disperare a Reginei-Mamă Daisy. Conviețuiesc, mai mult sau mai puțin pașnic și astăzi.

Sunt firi diferite. Reacționează fiecare în felul lui, umplându-ne casa și sufletele de veselie, blană, gheare și iubire.

La rândul lui, Weiss, a devenit tăticul a șase pisoi simpatici (de data asta se pare că sunt trei pisicuțe și trei motănei), care vor ajunge în curând la cabinetul Doctoriței Pisicilor.

Asta e povestea noastră, pe scurt.