Maiestosul Bahar devenit Ciufi, balsam pentru suflet

De Dr. Rocsana Timotin, 6 August 2022
Maiestosul Bahar devenit Ciufi, balsam pentru suflet

Maiestosul Bahar devenit Ciufi, balsam pentru sufletEu, Luminița, deja crescător autorizat de pisicoase british shorthair/longhair, și el, BAHAR of Unicat Bijoux Cattery aka Ciufi.

Un motan cu multă personalitate, foarte vorbăreț. Nu avea ochișorii deschiși, dar mieuna cu atâta forță și se liniștea doar luat în brațe si pupăcit până adormea.

Ciufi a fost leader-ul cuibului B. Toate prostioarele erau inițiate de el și continuate de ceilalți frați și surioare. Nu suporta să stea în nursery și evada mereu - niciodată nu era cu frățiorii/surioarele lui. Mă căuta pe mine...

Maiestosul Bahar devenit Ciufi, balsam pentru sufletNu aveam de gând să-l păstrez, dar, după ce mămica Anja a plecat în adopție, eu nu puteam concepe să nu fie în casă o codițică, o mustață, un mieunat de pisică. Așa că sultanul Bahar aka Ciufi a rămas stăpân pe apartamentul și viața subsemnatei. Mă consola mereu când eram supărată, dar ceea ce m-a făcut să îl aleg a fost faptul că într-o zi plângeam și foarte delicat, s-a ridicat pe copăcel și mi-a lins lacrimile de pe obraz.

Gata cu melancolia! Ciufi e un motan british longhair superb, vorbăreț, independent, sociabil, cu chef de iubit doar dimineața pe la 4.30 când e somnul mai dulce...daaaar e copilul meu cu blăniță și îl ador...nu știu cum pot fi unii oameni care nu le iubesc!