10 Rezolutii de Anul Nou ale Pisicii Tale

De Dr. Rocsana Timotin, 28 Decembrie 2017

Odata cu apropierea Anului Nou, rezolutiile inevitabile incep sa prinda contur. Puneti talia la punct, fii mai draguta cu rudele prin alianta, petreceti mai mult timp cu familia, s.a.m.d. Cu totii suntem familiarizati cu promisiunile pe care ni le facem la inceputul noului an.

Pisica voastra, indiferent ca va vine sa credeti ori ba, fara nicio urma de indoiala isi doreste sa se angajeze intr-un program de auto-dezvoltare/perfectionare in spiritul Anului Nou. Poate auto-perfectionarea este un termen usor fortat in acest caz; cel mult, pisica voastra isi doreste sa faca niste „ajustari” minime. Desi ea este foarte aproape de perfectiune, pisica voastra realizeaza ca nimeni nu-i perfect si acest nimeni, puteti fi convinsi ca sunteti voi.

Aici, ne propunem sa va oferim Top 10 Rezolutii de Anul Nou ale pisicii voastre, din perspectiva ei. Sa nu indrazniti sa spuneti ceva daca aceasta deviaza un picut de la obiectivele ei. Voi pastrati-i secretul, iar ea vi le va pastra pe-ale voastre.

Rezolutia 1: Promit sa-mi ajustez un picut talia.

A fi mai mare si mai rotofeie inseamna ca este mai mult din mine ce merita sa fie iubit, dar probabil ca pot suporta faptul ca as putea pierde un pic in greutate daca mi se ofera oportunitatea si tipurile potrivite de jucarii cu care m-as putea distra.

Rezolutia 2: Voi fi mai prietenoasa cu strainii.

Nu voi face stanga imprejur imediat ce apar noii-veniti. Hai, fie, o sa astept 2-3 secunde si daca sunt cumsecade, desi, n-am nicio premisa ca asa vor fi, le voi da sansa de a ma mangaia pe cap inainte de a disparea sub pat.

Rezolutia 3: Ma voi alinta si ma voi cuibari mai des in poala membrilor familiei mele.

Voi toarce mai mult si voi fi mai afectuoasa cu toti membrii familiei, cu exceptia cainelui – numai daca el promite si jura pe rosu ca va sta naiba departe de litiera mea!

Rezolutia 4: Voi fi mai draguta cu pasarile si pestii din casa.

Categoric, voi fi foarte draguta cu ei. Poate daca sunt draguta, ei vor dori sa iasa afara si sa se joace cu mine….

Rezolutia 5: N-am sa mai fiu atat de pretentioasa cand vine vorba de mancarea mea.

Atata timp cat are textura, gustul si temperatura potrivite si imi este oferita la momentul potrivit in fiecare zi.

Rezolutia 6: Voi scoate din uzul propriu obiectele de mobilier si-mi voi infige gherutele cu o frecventa mai ridicata in sisal.

Pana la urma urmelor, doar pentru asta a fost conceput un sisal. In plus de asta, am lasat suficiente semne pentru a demonstra cui ii apartine de fapt aceasta casa. Sa fac mai multe, as fi doar un pic afurisita.

Rezolutia 7: Voi inceta sa mai ascund lucruri sub canapea.

Oricum, acolo, dedesubt s-a creat o harababura si nu mai e nicio distractie ca tot eu sa le scot la iveala si nici nu-mi trece prin cap ca eu ar trebui sa fac ordine. Cineva din casa incearca cu disperare sa-si gaseasca inelul cu diamant – si fac atata caz dint-atata lucru.

Rezolutia 8: Ii voi lasa pe ceilalti sa doarma pana mai tarziu.

Presupun ca ora 5 dimineata este un pic prea devreme sa-i trezesc pe toti sa ma hraneasca. Cred ca m-as putea abtine pana la ora 5 jumatate.

Rezolutia 9: Nu voi mai sta pe blatul din bucatarie sau pe masa de la living, cel putin atunci cand umanoizii sunt prin preajma.

Oricum, nu scapa nicio ocazie sa ma alunge de pe ele. Mai devreme sau mai tarziu, toti pleaca de-acasa, asa ca voi putea patrula pe toate blaturile, politele si mesele daca am doar putina rabdare.

Rezolutia 10: Voi fi mai toleranta cu acele accesorii pe care se incapataneaza sa mi le puna la gat.

Imi par un pic haioase, dar imi displace sa-mi puna tot felul de chestii pe mine. Singurul beneficiu pe care-l intrevad din asta este ca paleta de culori realmente se potriveste cu coloritul blanii mele si imi scoate in evidenta ochii intr-o maniera de-a dreptul interesanta.

Etichete